13. mai, 2017

Milli forsvant fra oss

I et superflott vær skjedde noe av det verste en hundeeier kan oppleve. Milli vår eldste hund på 15,5 år forsvant fra gården. Vi tror at dette skjedde: Vi hadde grillet ute på verandaen med ivrige hunder som tilskuere. de fikk hver sin smakebit etterpå. Siden det var finale i Melodi grand prix, var det viktig at vi ryddet og vasket opp før denne begynte. Men også før grand prix, skulle det være klasse-quiz. Denne måtte vi også se som begynte klokka 20:00. Etter å ha ryddet bort og vasket, måtte jeg ut med søpla. Det hastet syntes jeg for den luktet ikke godt. Jeg la merke til at Milli sto og fulgte med med da jeg knyttet søppelposen. Tydelig fasinert av lukten, fulgte Milli med meg ut av døra da jeg skulle kastet søppelposen. Dette var i seg selv ikke merkelig, for Milli pleier ikke gå lenger enn til trappa.Hun sitter ofte der og venter på meg eller går litt rundt og snuser før hun følger med meg inn. men i dette tilfellet så jeg ikke at Milli fulgte med meg ut og ante heller ikke at hun var ute da jeg lukket døra etter meg. De andre hundene var inne på rommet sitt og tenkte ikke da på at Milli ikke var der. Ikke før klokka 22:30 sa jeg til Kay at nå må vi lufte hundene. Jeg gjorde så, men måtte gå tilbake for å se etter Milli.

I et superflott vær skjedde noe av det verste en hundeeier kan oppleve. Milli vår eldste hund på 15,5 år forsvant fra gården. Vi tror at dette skjedde: Vi hadde grillet ute på verandaen med ivrige hunder som tilskuere. de fikk hver sin smakebit etterpå. Siden det var finale i Melodi grand prix, var det viktig at vi ryddet og vasket opp før denne begynte. Men også før grand prix, skulle det være klasse-quiz. Denne måtte vi også se som begynte klokka 20:00. Etter å ha ryddet bort og vasket, måtte jeg ut med søpla. Det hastet syntes jeg for den luktet ikke godt. Jeg la merke til at Milli sto og fulgte med med da jeg knyttet søppelposen. Tydelig fasinert av lukten, fulgte Milli med meg ut av døra da jeg skulle kastet søppelposen. Dette var i seg selv ikke merkelig, for Milli pleier ikke gå lenger enn til trappa.Hun sitter ofte der og venter på meg eller går litt rundt og snuser før hun følger med meg inn. men i dette tilfellet så jeg ikke at Milli fulgte med meg ut og ante heller ikke at hun var ute da jeg lukket døra etter meg. De andre hundene var inne på rommet sitt og tenkte ikke da på at Milli ikke var der. Ikke før klokka 22:30 sa jeg til Kay at nå må vi lufte hundene. Jeg gjorde så, men måtte gå tilbake for å se etter Milli. "Hvor er MIlli" ropte jeg inn til Kay. Vet ikke, sa han. Vi begynte å lete i hele huset (jeg skjønte ikke da at hun hadde fulgt med ut gjennom inngangsdøren), men ingen Milli. Da skjønte jeg at hun måtte ha fulgt etter meg da jeg kasta søppelet. Jeg fikk panikk og tenkte å kjøre bilen, men jeg hadde drukket litt vin, så jeg tok med meg hundene og gikk raskt i den retningen jeg trodde Milli ville ha gått. De andre hundene var også ivrige til å gå til venstre. Så jeg lot dem bestemme. Kay og jeg lette etter Milli til klokka 02:30. (dette er siste bilde av Milli da vi grillet samme kveld hun forsvant)

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!