27. jun, 2015

Ferie i Norge

Kommet hjem fraen deilig ferie i Nord-Norge. Verdens beste land det er Norge det :-) Vi startet på santhansaften kveld (23.6) og lå over på Grong. Kjørte så videre mot Lurøy. Der kikket vi på Lurøy kirkegård etter noen av mine forfedre på morssiden. Vi fant ingen, men tok noen koselige bilder fra stgedet. De sektningene vi lette etter var oldemor Sophia Holberg Johnsen. Og hennes foreldre som var Dorthea Mecholine Angell og Johan Jacob Andersen som døde 20.5.1917. Neste dag fortsatte vi mot Mo i Rana der vi spiste en besdre middag. Dro så videre til Fauske . Vi ble litt urolige fordi varsellampen for bremsesystemet begynte å lyse. Fant senere ut at det mulig kom av all fukten. Det regnet nemlig hele dagen. Kom fra til grensen av Hamarøy kommune der vi overnattet. Dro videre til Hamsunsenteret på Hamsund. Var også på barndomshjemmet hans. Herlig opplevelse. Reiste videre hjemover samme dag. Overnatta et sted i nærheten av Korgen. Reiste innom Steinkjer. Der kjøpte vi en del til bobilen. Var hjemme i Bjugn cirka klokka 18:00. Der ble vi møtt av blide og hyggelige barn og svigerbarn som hadde vartet opp med deilig grillmat. I dag har Kay bursdag. Gratulerer så mye!  (bildet er fra barndomshjemmet til Knut Hamsun)

Kommet hjem fraen deilig ferie i Nord-Norge. Verdens beste land det er Norge det :-) Vi startet på santhansaften kveld (23.6) og lå over på Grong. Kjørte så videre mot Lurøy. Der kikket vi på Lurøy kirkegård etter noen av mine forfedre på morssiden. Vi fant ingen, men tok noen koselige bilder fra stgedet. De sektningene vi lette etter var oldemor Sophia Holberg Johnsen. Og hennes foreldre som var Dorthea Mecholine Angell og Johan Jacob Andersen som døde 20.5.1917. Neste dag fortsatte vi mot Mo i Rana der vi spiste en besdre middag. Dro så videre til Fauske . Vi ble litt urolige fordi varsellampen for bremsesystemet begynte å lyse. Fant senere ut at det mulig kom av all fukten. Det regnet nemlig hele dagen. Kom fra til grensen av Hamarøy kommune der vi overnattet. Dro videre til Hamsunsenteret på Hamsund. Var også på barndomshjemmet hans. Herlig opplevelse. Reiste videre hjemover samme dag. Overnatta et sted i nærheten av Korgen. Reiste innom Steinkjer. Der kjøpte vi en del til bobilen. Var hjemme i Bjugn cirka klokka 18:00. Der ble vi møtt av blide og hyggelige barn og svigerbarn som hadde vartet opp med deilig grillmat. I dag har Kay bursdag. Gratulerer så mye! (bildet er fra barndomshjemmet til Knut Hamsun)

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!