7. apr, 2012

Sannheten bak forliset på "Titanic"

Filmen som handlet om hva som virkelig hendte da Titanic forliste ble sendt på NRK1 i natt. Denne filmen gjorde sterkt inntrykk på meg.

Nå kl 7:50 skal jeg hente Annette på Vanvikan etter å ha vært England. Kom fram kl 8:50. Det var - 5 grader da jeg startet kjøringa og den steg til - 1 da jeg var fremme. Vi handla til helga på Coopen der før vi vendte nesen hjemover igjen. Brukte over en time på tilbaketuren. Snø, snø, snø er bare fornavnet..... Annette har hatt et strålende Englandsopphold, velkommen hjem😀

Daniel reiste til Åfjord i kveld. Han skal tilbringe resten av påsken sammen med Lise og hennes familie 🙂 Fortsatt god påske til dere ❤

I kveld har vi  sett på to filmer. Den første "Nothing spreads like fear CONTAGION", skuespillere var Matt Damon, Jude Law, Gwyeth Paltrow, Kate Winslet og Marion Cotillard.

Den andre den nyeste Rødhette-filmen. Jeg synes best om Rødhette-filmen :-)

 

 

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!