8. mar, 2014

Kvinnedagen 8. mars

Her har sangsvanene satt hverandre i stevne på jordet i Botngård. 
Natt til i dag var ikke nådig. Det blaste full storm! Den løyet på morgekvisten. Dagen fortonet seg god og rolig. Ingeborg og Martin kom på besøk og Daniel kom utpå senettermiddagen, kvelden. Vi hadde et deilig måltid som bestod av bakte poteter, bakte grønnsaker, ris og biff med løk surret i god saus. Mmmm! Etterpå koste vi oss med gulrotkake som Ingeborg hadde bakt samt sjokoladekaken jeg satte sammen  går kveld. Det ble også et glass vin. En liten markeing av bursdagen til Martin som fyller år på mandag den 10.

Her har sangsvanene satt hverandre i stevne på jordet i Botngård.
Natt til i dag var ikke nådig. Det blaste full storm! Den løyet på morgekvisten. Dagen fortonet seg god og rolig. Ingeborg og Martin kom på besøk og Daniel kom utpå senettermiddagen, kvelden. Vi hadde et deilig måltid som bestod av bakte poteter, bakte grønnsaker, ris og biff med løk surret i god saus. Mmmm! Etterpå koste vi oss med gulrotkake som Ingeborg hadde bakt samt sjokoladekaken jeg satte sammen går kveld. Det ble også et glass vin. En liten markeing av bursdagen til Martin som fyller år på mandag den 10.

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!