12. nov, 2013

Tur til tannlegen i Trondheim

Her er jeg på vei til hurtigbåten etter å ha vært til tannlegen og operert i venstre nedre tannkjeve. Skal sette inn implantat. Operasjonen gikk over all forventning. Men dyrt blir det, for hele pakka blir det noe over 50.000,00, ja ja! Da jeg var på min vandring til Piren, gikk jeg forbi en selger av

Her er jeg på vei til hurtigbåten etter å ha vært til tannlegen og operert i venstre nedre tannkjeve. Skal sette inn implantat. Operasjonen gikk over all forventning. Men dyrt blir det, for hele pakka blir det noe over 50.000,00, ja ja! Da jeg var på min vandring til Piren, gikk jeg forbi en selger av "Sorgenfri", jeg kjøpte dette bladet(selvfølgelig). En tigger i Munkegata måtte jeg desverre overse, på grunn av at det kom så brått på. Men jeg foreberedte meg til mitt neste "tiggerbesøk". Pengene lå klar i lomma og ei dame i mørke klær fikk disse av meg. Nesten aldri har jeg opplevd slike takknemlige øyne. Dette øyeblikket var den beste opplevelsen for meg i dag :-), i tillegg til at vi fikk tilbake internet. Herrlig!

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!