2. jun, 2013

1, juni og examen i EXPHIL 6001

Lå over på hotell natt til l i dag. Radisson Blue Hotel. Tok taxi opp til Dragvoll der jeg skulle ha examen i exphil 6001. De siste setningene jeg leste før jeg gikk inn var forduftet fra minne mitt da jeg satte meg ned. Så nervøs var jeg. Det dumme var at oppgaven omhandlet nemlig dette spørsmålet. Dam it 🤒 Håper jeg ikke stryker på grunn av dette.  Den ene oppgavetekstene jeg valgte (av to alternativer) var som følger: "Ifølge Kuhn kan overgangen fra et teleologisk til et mekanisk verdensbilde forstås som en vitenskpelig revolusjon. Hva innebærer det? Drøft i lys av teoriene til Popper, Kuhn hvorvidt overgangen representerer et vitenskpelig framskritt". Den andre oppgaven jeg valgte av samme lød: a)"Hva er forskjellen på deskriptiv og normativ argumentasjon? Karakteriser de to typene regelbasert argumentasjon og konsekvensargumentasjon ved normativ argumentasjon". b) Ved vurdering av argumentasjon brukes 'holdbarhet' og 'relevans'. Gjør rede for disse ved normative argumenter, både mht. standpunktargumenter og tilhørende relevansargumenter". Det var det...... Nå er det bare å vente på dommen 🤔

Bilen sto parkert i Vanvikan og jeg var hjemme litt over kl 17:00 i ettermiddag. Vi har hatt en fin kveld med filmen "Silver Linings" og god rødvin 🤩 Deilig!

Nyeste kommentarer

29.06 | 18:52

En fantastisk plass ❤️

11.02 | 07:35

Hei!
Vi er mange med aner etter Ermegaard Benkestok på 8157 Meløy. Her ble det også avholdt Benkestok-seminar for noen tiår siden. Meløygården, Ermegaards sete, er bevart som bygdetun. Velkommen!

09.05 | 17:32

Også Benkestok, senere Ellingsen

10.11 | 21:21

Så koselig hjemmeside. Her får man virkelig ett innblikk i livet på Klakken Gård!